Om mig

Mit navn er Anne. Jeg har arbejdet med fysiurgisk massage siden december 2017, hvor jeg blev uddannet ”Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler” på At Work Skolen på Frederiksberg. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som gennemarbejder musklerne og fjerner spændinger, hvad enten det er i ben, ryg eller arme.

Derudover blev jeg i oktober 2022 uddannet akupunktør ved Danmarks Akupunkturuddannelse. Dette er en et årig uddannelse inden for klassisk kinesisk akupunktur. Denne form for akupunktur er en effektiv behandlingsform, hvad enten det drejer sig om fysiske smerter, stress, angst, hormonelle sygdomme og meget mere. Du kan læse mere om dette under behandlinger.

Jeg har i klinikken ingen faste åbningstider, men derimod åbent efter aftale. Du kan på min onlinebooking se hvornår jeg har ledige tider uge for uge. Hvis der ikke er en tid der passer dig, så kontakt mig endelig, så ser vi, om vi kan finde et andet tidspunkt der passer.

Hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål så er du meget velkommen til at ringe til mig på nummeret 23862117. Du er også velkommen til at skrive en besked i kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig, så hurtigt jeg kan.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os